Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stella Info

31. 1. 2012

 

 

Stella je Víla Zářícího slunce a svou energii čerpá přímo ze slunečního světla. Je průměrná studentka, ale vyniká v gymnastice; cvičí pravidelně, aby byla zdravá a krásná

Společenský a rodinný původ:                                             imagesstella.jpeg

 

Je vílou Zářícího slunce a princeznou Solarie, planety, kde jsou všichni lidé velmi šťastní a srdeční, je to svět zábavy, jakýsi otevřený zlatý důl, kde všechno září teplými zlatými barvami. Její rodiče se rozvedli a Stella nesnáší svou macechu, protože si myslí, že si vzala jejího otce jen kvůli penězům. Ráda by viděla své rodiče opět spolu, protože je oba má moc ráda. Ví, že v tom její kouzla nic nezmohou, přesto stále doufá, že uvidí rodinu jednoho dne znovu pohromadě… Je Vílou Zářícího Slunce a proto věří, že dokáže mezi rodiči znovu rozžehnout jiskru.

Zvláštní charakteristiky:

Stella je nejlepší kamarádka Bloom, chodí všude spolu a všechno dělají společně. Typické pro Stellu je její srdečné a optimistické založení, takže podle ní má každý problém jednoduché řešení. Přátelé ji poslouchají, přestože vědí, že to, co jim k problému řekne, nemusí být vždycky správné. Je to velmi citlivá dívka, která se stará o potřeby druhých. Mohlo by se zdát, že vzhledem k její marnivosti jde o protimluv, ale když je to potřeba, umí projevit velkou účast a potěšit své přátele, zahrnout je drobnými laskavostmi – uspořádat pro někoho neplánovanou oslavu nebo ho zásobit spoustou překvapivých dárků.

Vrozený optimismus způsobuje, že bere život až trochu příliš lehce a její bezstarostné založení jí dává sílu být stále veselá. Podněcuje své přátele, aby viděli slunné stránky života, baví je kanadskými žertíky a vtipnými poznámkami. Rozhodně je s ní nejvíc legrace a je nejhovornější ze všech víl.

Její největší starostí je, aby byla vždycky oblečená podle poslední módy. Vzhled je pro ni nesmírně důležitý a o módu velmi dbá, radí i svým kamarádkám, jak se oblékat a líčit,  je si jistá, že v tomhle oboru má nejrozsáhlejší znalosti ze všech. Přesto, když je to nutné, umí být oddaná a statečná a dokáže riskovat své bezpečí pro záchranu těch, na nichž jí záleží.

Na svém vzhledu si hodně zakládá. Stačí zlomený nehet nebo nepovedený make-up, aby přestala brát školu vážně. Její vizáž ji také zajímá více než zničení oblud poslaných čarodějnicemi.

Slabiny a chyby:

Stella je určite nejkrásnější z Winx, proto je velmi marnivá. Využívá svého vzhledu, aby získala to, co chce. Je ráda středem pozornosti a nenese příliš dobře myšlenku, že by mohla existovat dívka hezčí než ona. Je dost lenivá. Všechno, co si přeje, získává díky zcela nekontrolovaně rozhazovaným penězům, někdy se proto hádají s Bloom, protože ta je naopak na své výdaje velmi opatrná.

Krása jí dodává sebedůvěru, díky tomu je silná a rozhodná, přesto tuší, že tyto vlastnosti nejsou základní vílí charakteristikou, že ty pravé hodnoty jsou jiné a skrývají se v hlubších pocitech.

Většinou si je dost jistá tím, co dělá, ale když jsou okolo kluci, úplně se změní, je náhle vyplašená a nejistá, zvlášť proto, že obrovsky touží po tom, aby ji měli rádi všichni a na všech frontách.